Cos cumparaturi: RON ( produse)

Cum cumperi

Pentru a cumpara din magazinul online www.portelan-vesela.ro , nu este obligatoriu sa aveti un cont de utilizator.

In momentul in care ati gasit produsul dorit, selectati cantitatea produsului de care aveti nevoie si apasati "Adauga in cos". Produsul ales de dumneavoastra va intra automat in cosul dumneavoastra de cumparaturi in cantitatea dorita, iar dumneavoastra puteti sa va continuati cumparaturile.

Atunci cand v-ati decis asupra a ceea ce vreti sa comandati si vreti sa trimiteti comanda, accesati cosul de cumparaturi din dreapta sus. Acolo veti vedea tot timpul cate produse aveti adaugate in cos si care este valoarea acestora. 
Accesand cosul de cumparaturi veti fi directionat catre acesta si va trebui sa verificati daca produsele si cantitatile sunt cele dorite de dumneavoastra. Daca totul este in ordine,  treceti la pasul urmator si anume: alegeti daca facturarea se va face pe persoana fizica, persoana juridica, sau ONG si completati campurile din formularul de comanda.
Atentie: Campurile marcate cu "*"sunt obligatorii. Aveti grija ca datele dumneavoastra sa fie cele corecte pentru a evita unele neplaceri.

In momentul in care ati completat formularul, cititi termenii si conditiile, bifati ca sunteti de acord cu acestia si apasati butonul "Trimite" pentru a fi trimisa catre www.portelan-vesela.ro
 In scurt timp operatorii nostri vor lua legatura cu dumneavoastra pentru a confirma comanda si pentru a stabili metoda de plata.  Aceasta va fi facuta ramburs sau prin ordin de plata.